Onder uitzendwerk of interim verstaan we het ter beschikking stellen van werkkrachten via een uitzendbureau. Als uitzendkracht schrijf je jezelf in bij een interimbureau. Zij gaan dan voor jou op zoek naar geschikte vacatures en stellen je voor bij werkgevers. Door je in te schrijven bij een uitzendkantoor stel jij je dus ter beschikking van dit bureau. Je kan in feite stellen dat het interimbureau je werkgever is en bedrijven hun klanten.

Uitzendconsulent

De uitzendconsulent is je contactpersoon bij het interimbureau. Deze persoon zal je in contact brengen met verschillende bedrijven en helpt je om de best passende job te vinden. Hierbij wordt er een match gecreëerd tussen jouw profiel en de gezochte competenties.

De uitzendconsulent zal je bijstaan bij alle stappen van het uitzendwerk. Gaande van je inschrijving in het uitzendkantoor, de voorbereiding op een sollicitatie en de contractonderhandelingen.

Waarom uitzendarbeid?

Werken als een uitzendkracht heeft heel wat voordelen. Zo heeft een uitzendkantoor altijd openstaande vacatures. Je hebt hierdoor al vrij snel zicht op werk.

Een ander voordeel is de flexibiliteit die interimwerk kenmerkt. Zo ben je als uitzendkracht niet verplicht om op ieder werkaanbod van het uitzendkantoor in te gaan. Je beslist ook zelf hoelang je aan de slag blijft bij een bepaald bedrijf. Omgekeerd geldt ook de ‘klant’ je op ieder moment kan terugsturen naar het interimbureau.

Je kan als uitzendkracht aan het werk in een voltijdse of deeltijdse functie. Maar ook voor weekendwerk of een studentenjob kan je terecht bij je uitzendconsulent.

Het laatste voordeel van uitzendwerk is tenslotte dat heel wat interim jobs uiteindelijk uitzicht geven op een vast contract. Zo kan je via een interim dus doorgroeien naar een vaste functie binnen het bedrijf van je dromen.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging of de job van de dromen en lijkt werken via interim iets voor jou? Kom dan zeker eens met ons praten of stuur ons online je CV door!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis