In de aanbieding: een dynamische job, een werkplek met een positieve vibe en enthousiaste collega’s. De job van uitzendconsulent is veelzijdiger dan je denkt bij Vivaldis. Al even aan het werk of net afgestudeerd? In beide gevallen krijg je bij ons de kans om je te ontplooien. In deze blogpost vertellen we je alles over een job als uitzendconsulent bij Vivaldis.

Wat doet een uitzendconsulent?

Een uitzendconsulent is een matchmaker tussen werkzoekenden en bedrijven. Een meer dan cruciale rol dus! Je gaat elke dag op zoek naar kandidaat-uitzendkrachten en probeert tijdens een gesprek alles te weten te komen over hun ervaring en hun competenties. Je screent de kandidaten en zoekt voor hen de ideale match. Je bent hét aanspreekpunt voor sollicitanten én bedrijven.

Als uitzendconsulent volg je ook de sollicitatiegesprekken op en ga je op bezoek bij de verschillende bedrijven om jouw klanten goed te leren kennen. Tot slot neem je ook een aantal uitdagende administratieve taken voor jouw rekening: de opmaak van contracten en uitbetaling van de lonen.

Herken je je (gedeeltelijk of helemaal) in dit profiel?

Je bent een communicatieve persoon, die geen telefoonvrees heeft. Je bent ambitieus en wil graag elke dag groeien. Je bent een goede luisteraar en weet als geen ander de juiste vragen te stellen. Zo bedenk je in geen tijd bij welk bedrijf jouw sollicitant perfect tot zijn/haar recht zou komen. Je ziet bovendien opportuniteiten bij klanten en weet hoe je hier pro-actief mee moet omgaan. Je gaat niet lopen voor uitdaging, afwisseling en een stevig werktempo.

Herken je je toch niet volledig in dit profiel? Geen probleem: wij bieden namelijk een uitgebreid en intensief opleidingstraject aan onze nieuwkomers.

Is je interesse gewekt, maar is het niet volledig jouw ding? Misschien is een job als ‘team captain’ meer op jouw lijf geschreven?

De Office Manager, of ‘team captain’, is de team coördinator die alles in goede banen leidt en zelf meewerkt. Hij/zij prospecteert naar nieuwe klanten, zoekt naar opportuniteiten en legt bedrijfsbezoeken af om de commerciële afspraken af te handelen.

> Bekijk hier de vacatures

Waarom uitzendconsulent bij Vivaldis worden?

De uitzendsector is een dynamische sector, waar elke dag iets te beleven valt. En dat geldt minstens zo hard voor de Vivaldis uitzendkantoren. Je wordt er elke dag omringd door enthousiaste collega’s op kantoor, gedreven sollicitanten en interessante prospecten en klanten.

“Ik heb nooit echt het gevoel dat ik naar mijn werk kom.”

Bij Vivaldis krijg je als uitzendconsulent heel veel zelfstandigheid. Je krijgt de vrijheid om pro-actief aan de slag te gaan en te anticiperen op vragen bij sollicitanten en prospecten. Zie je een verbeterpunt? Dan mag je hiermee aan de slag.

“Samen met je collega’s werk je een persoonlijke aanpak
uit
om het kantoor te runnen als een heus minibedrijf.” 
– Ellen Brion

Maar je wordt voldoende begeleid tijdens het volledige proces. Je staat er niet alleen voor, integendeel. Er is een aanbod aan coaching en opleidingen. Dankzij die interne trainingen kan je je competenties voortdurend aanscherpen. Zo ga je pas aan de slag als je onze intensieve 11-daagse opleiding hebt gevolgd om jouw talenten aan te scherpen.

“Vivaldis investeert echt in zijn werknemers.”

Maar laten we vooral de mensen die het echt weten – onze teamleden en jouw toekomstige collega’s – even aan het woord laten.

Kan je niet meer wachten om er echt iets van te maken? Ontdek hier al onze interne vacatures!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis