Ondertussen zijn we er al uit: werken bij Vivaldis, da’s plezant! En weet je wat? Werken bij Vivaldis in het bruisende Brussel… Dat is zo mogelijk nog plezanter! En moet je nu nog eens iets weten?! Onze Brusselse collega’s, die zijn toevallig op zoek naar enkele nieuwe collega’s om hun team te versterken. Heb jij even geluk! Toch nog niet helemaal overtuigd? Geen enkel probleem: wij vroegen aan jouw toekomstige collega’s om enkele vragen te beantwoorden over de functie én de omgeving, zodat jij binnen de kortste keren zal staan trappelen om hier te mogen starten!

 

  1. Waarom is het zo leuk om voor Vivaldis te werken? 

Wel, dat is persoonlijk voor iedereen, natuurlijk. Maar we durven zeggen dat één van de meest aantrekkelijke aspecten van Vivaldis het zelfsturende karakter, in combinatie met de dynamische werkomgeving, is. Elk kantoor stuurt zichzelf, waardoor er voldoende ruimte voor eigen inbreng is. Elke Vivaldis-werknemer heeft de kans om zijn/haar zegje te doen, waardoor er een zeer open en fijne sfeer heerst. En geef toe: een goede sfeer is mogelijk een van de belangrijkste dingen op de werkvloer, nietwaar?!

  1. Waarom is het zo cool om in Brussel te werken?

 Brussel is een grootstad, natuurlijk. En elke grootstad heeft zijn charme – en zijn eigen, unieke karakter. En Brussel is daar geen uitzondering op! Je ontmoet elke dag opnieuw zulke verschillende mensen en persoonlijkheden, waardoor je nooit het gevoel hebt dat er ‘niets’ is gebeurd, vandaag. Wie kiest voor een carrière in onze knappe hoofdstad, kiest voor een snelle en internationale omgeving waarin je elke dag opnieuw bakken bijleert!

  1. Welke eigenschappen moet je bezitten om Vivaldis career consultant of team captain te kunnen worden?

Eerst en vooral, is het belangrijk dat beide functies een grote passie hebben voor teamwork – en bijgevolg goed én graag moeten kunnen luisteren: naar elkaar, naar zichzelf én naar de omgeving. De functies moeten bovendien vlekkeloos op elkaar afgestemd zijn – en moeten naadloos met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. Zowel de career consultant als de team captain moeten gelijkwaardige belangen willen verdedigen – en samen voor hetzelfde doel willen en kunnen gaan. Daarnaast moeten beide functies er ook op commercieel gebied sterk (willen) staan – en niet meteen opgeven wanneer de zaken niet altijd lopen zoals gepland. Bijkomstig is dus ook een flexibel karakter belangrijk – en een sterk aanpassingsvermogen bij onverwachte situaties.

  1. Wat is het leukste deel van je job? 

Dat heeft absoluut te maken met het humane aspect dat zo typerend is voor deze sector. Het is een groot genoegen om starters over de vloer te krijgen die het dan ook écht maken, precies zoals jij het had ingecalculeerd. Bovendien zorgt de oprechte blijdschap die je van je klanten krijgt, voor een gevoel dat niet met woorden te beschrijven valt. Elke droomjob die je uitdeelt, zorgt voor een warm gevoel van tevredenheid vanbinnen!

  1. Wat is het gekste dat je ooit hebt meegemaakt op kantoor? 

Gho, met onze knotsgekke bende? Te veel om hier even snel op te noemen! Misschien moet jij maar even langskomen om het met eigen ogen te komen aanschouwen…!

  1. Als je jezelf moest vergelijken met een keukenapparaat… Hetwelk zou dat zijn en waarom?

Elke Vivaldis-medewerker heeft absoluut iets weg van zo’n hippe, blinkende keukenrobot: klaar om op elk moment in actie te schieten, zeer flexibel en een multitasker als geen ander! 

  1. Nog een laatste gouden raad voor elke sollicitant?

 Goh. Gewoon keihard werken en altijd gaan waarvoor jij wil. Wanneer je je hart én dat buikgevoel volgt, kom je sowieso op je pootjes terecht!

Ben jij overtuigd en kan je niet wachten om die Brusselse Vivaldis-carrière van start te laten gaan? Aarzel dan niet en stuur gauw je CV en motivatie door. Wij zijn niet alleen op zoek naar collega’s in Brussel, maar ook over heel België! Ontdek hier onze vacatures.

 

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis