Het Vivaldis Challengers Team steunt verschillende jonge Belgische sporters waarvan Thomas Van der Plaetsen en Nafi Thiam de bekendste zijn. Daarnaast sponsoren ze ook verschillende hockey- en volleybalspelers zoals Felix Denayer, Xavier Reckinger, Lise Van Hecke,…

Op de Challengers blog kom je altijd de laatste nieuwtjes te weten over deze sporters en hun sporttakken. Sinds kort staat er een wedstrijd online waardoor je kan meedoen aan een wedstrijd om als reporter naar het WK Hockey in Den Haag te gaan. Ben je geïnteresseerd in hockey en wil je graag enkele matchen van onze Red Lions en Red Panthers meepikken? Ga dan snel naar de wedstrijdpagina en ontdek hoe je kan winnen!

Word reporter op het WK Hockey

Veel succes!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis